Visvakantie

Visvakantie door Hengelsport van Poortvliet

Bent u op zoek naar een onvergetelijke visvakantie, een uniek vrijgezellenfeestje of gewoon een weekendje vissen? Hengelsport van Poortvliet biedt visvakanties aan in vele verschillende varianten. Zo kun je zelf je eigen visvakantie samenstellen of kiezen uit een van onderstaande arrangementen.

Mocht u geen gebruik willen maken van de onderstaande arrangementen neem dan contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte.

visvakantie vrijgezellenfeestje

Vrijgezellenfeestje:

  • Vissen op de dijk met een hapje en een drankje
  • Overnachten op een dichtstbijzijnd park
  • Compleet geregeld met hengelsets en zeeaas

Klik hier links op ”neem contact op” voor meer informatie over het vrijgezellenfeestje. Tijdens deze visvakantie wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en verblijf je samen met je vrienden op een dichstbijzijnd park! Hengelsets en zeeaas worden ter plekke voor je geregeld.

Visvakantie weekend weg

Weekend weg:

  • Weg met het gezin of met vrienden
  • Vissen op de dijk of op het strand
  • Overnachting voor één of meerdere dagen

Klik hier links op ”neem contact op” voor meer informatie over de visvakantie in de vorm van een weekend weg. Tijdens dit weekend weg kun je vissen op schitterende plekken, maar belangrijker is dat je veel plezier kunt maken met je gezin of vrienden! Overnachten is mogelijk, de duur van je overnachting is bespreekbaar. Mocht u niet over hengels beschikken, dan zullen wij dat voor u verzorgen.

Hengelsport van Poortvliet heeft al veel vissers een onvergetelijke vis ervaring bezorgd. We kijken samen naar uw wensen en maken op basis daarvan een leuk programma. We zorgen ervoor dat het uitje zo goed mogelijk in uw of jullie profiel past. Aarzel daarom niet om contact op te nemen.
Al is het voor een aantal personen of voor een grote groep, bij Hengelsport van Poortvliet bent u altijd aan het juiste adres!